Filmteam – våre ansatte

Våre medarbeidere har solid erfaring fra ulike film- og fotorelaterte tjenester.

Tore Volden, daglig leder

Tore Volden, produsent/daglig leder

Daglig leder og produsent i Viverfilm AS. Over 20 års fartstid som konsulent og leverandør i og mot offentlig sektor. Ansvarlig for avtaler, økonomi og prosjektstyring i våre filmproduksjoner

Øyvind Welle, kreativ leder

Øyvind Welle, regissør

Masterutdanning i filmproduksjon fra Brisbane, Australia med fordypning i regi. Flere års erfaring som kreativ leder i Viverfilm, produksjon, regi og redigering av kortfilmer og oppdragsfilm. Erfaring som timelærer i filmfag for ungdom og kursinstruktør for profesjonelle film og mediefolk. Arbeider på prosjektbasis for Viverfilm

guro3

Guro Strand, klipper og animatør

Klipper, redigerer og animatør med 3D-animasjon som spesialfelt. Medieutdanning fra Høyskolen i Hedmark, med bachelor i animasjon. Tidligere prosjektleder og animatør i filmteamet Fatal Animation /Team Arise ved produksjon av filmen Arise. Se filmen her.  Har også fartstid fra Videoverkstedet med ansvar for digitalisering og restaurering av bilder og video.

Cecilie3_liten500

Cecilie Land, produksjonssekretær

Utdannet i Film og tv-produksjon ved Noroff-instituttet. Tidligere erfaring som produksjonsassistent, redaksjonsmedarbeider og assistent ved en rekke produksjoner i NRK (Dokumentar og samfunn, barnetv) Produksjonssekretær i Metronome Spartacus AS  (Hotel Cæsar for TV2).

petter_heum_cr

Petter Heum, regissør

Bachelor i Digital mediaproduksjon ved Høgskolen i Hedmark, samt tilleggsutdanning i ledelse av film, tv- og sceneproduksjon fra Handelshøgskolen BI. Han har har produsert en rekke oppdrags- og kortfilmer.

Filmteam – faste freelancere

I våre filmproduksjoner bygger vi et team rundt hvert enkelt prosjekt. Nedenstående freelancere er alle erfarne og dyktige fagpersoner, som vi har samarbeidet mye med og kjenner godt. Vi står derfor inne for deres faglige kvalitet og evne til å forstå og løse oppgavene på en god måte.

Lydleggern

Lars Nårstad er en meget erfaren lyd til bilde-operatør, og bistår oss med opptakslyd, postproduksjon og musikkproduksjon. Han har jobbet med lyd på en lang rekke kjente filmer og tv-innspillinger som “Naboloaget (TV2) , “Det er lov å være blid med Else”, “Tyven, tyven”

Atelier

Ida Astero

Atelier Ida Astero er en meget allsidig makeup-artist, med solid erfaring fra film og teater.  Hun bistår oss med sminke, kostyme og produksjonsdesign ved våre filmproduksjoner. Hun er også vår faste illustratør for scribing-prosjekter

Kristoffer Grindheim

Kristoffer er freelance filmfotograf med solid utdanning fra NISS/Westerdals ACT og har erfaring fra en rekke filmproduksjoner.

Fotograf Tor Orset

Tor er freelance film- og dronefotograf.  I tillegg til å være en habil fotograf,  er han også autorisert for dronefilming, og kan bidra ved både event- og oppdragsfilm.