Filmteam – ansatte og faste frilansere

Våre medarbeidere har solid erfaring fra ulike film- og fotorelaterte tjenester.

img_5161

Tore Volden, produsent/daglig leder

Daglig leder og produsent i Viverfilm AS. Over 20 års fartstid som konsulent og leverandør mot offentlig sektor. Ansvarlig for avtaler, økonomi og prosjektstyring i våre filmproduksjoner

img_5154

Guro Strand, regissør

Guro er vår faste regissør. Hun har medieutdanning fra Høyskolen i Hedmark med spesialisering i animasjon. Hun var prosjektleder og animatør i filmteamet Fatal Animation /Team Arise ved produksjon av filmen “Arise”. (Se filmen her. ) Guro har de siste årene hatt ansvar og oppgaver på en lang rekke filmer til bl.a. Fagbokforlaget, Husbanken, Flexikost og Backup Personell.

img_5186

Morten Engelien, Filmfotograf /klipper

4 års medieutdanning fra høyskolen i Lillehammer og mange års arbeidserfaring blant annet som filmfotograf og klipper i tv-team som NRK og Rubicon.

p1044175

Karl Erik Ruud, filmteknikk og animasjon

Spesialist på filmteknikk, bildekvalitet og postprouksjon. Lang fartstid fra film, media og grafisk produksjon, og har medvirket i produksjon av kjente fjernsyns- og filmproduksjoner som Pelle Politibil og Jul i Flåklypa. Lang fartstid fra FilmTeknikk Norge/Nordisk Film Postproduction.

img_5166

Kristina Winnem Hovland, Journalist

Utdannet Radio- og TV-journalist fra Gimlekollen med fordypning i engelsk. Har tidligere jobbet i NRK Vestfold og Sandefjords Blad. Deltar i filmproduksjon ved reportasjer, intervjuer, manusutvikling og oversettelse, teksting, språkvask og administrasjon.

pederfladebyliten

Petter Fladeby, lyddesigner/mikser

Petter Fladeby er vår lyddesigner/og lydmikser. Han har lang erfaring fra filmlyd og har bidratt i over 70 norske og utenlandske spillefilmer. Han fikk Amandaprisen 2008 for beste lyddesign for filmen O’Horten. Petter jobber til daglig som freelancer.

tine2

Tine Jordbræk, ekstern fagkonsulent undervisningsfilm

Tine Jordbræk arbeider til daglig som rådgiver ved en videregående skole, og har lang erfaring som lærer og rådgiver. Tine bidrar med å skaffe relevant fagkompetanse til filmer som skal produseres for undervisning for barn og unge.

petter2

Petter Heum, freelance regissør og fotograf

Bachelor i Digital mediaproduksjon ved Høgskolen i Hedmark, samt tilleggsutdanning i ledelse av film, tv- og sceneproduksjon fra Handelshøgskolen BI. Han har har produsert en rekke oppdrags- og kortfilmer. Petter jobber på prosjektbasis for Viverfilm, og gjorde alle filmopptak i forbindelse med filmseriene til Fagbokforlaget 2017 og 2018.

I våre filmproduksjoner bygger vi et team rundt hvert enkelt prosjekt. Nedenstående freelancere er alle erfarne og dyktige fagpersoner, som vi har samarbeidet mye med og kjenner godt. Vi står derfor inne for deres faglige kvalitet og evne til å forstå og løse oppgavene på en god måte.

Lydleggern

Lars Nårstad er en meget erfaren lyd til bilde-operatør, og bistår oss med opptakslyd, postproduksjon og musikkproduksjon. Han har jobbet med lyd på en lang rekke kjente filmer og tv-innspillinger som “Naboloaget (TV2) , “Det er lov å være blid med Else”, “Tyven, tyven”.

lydleggernbilde

Kristoffer Grindheim

Kristoffer er freelance filmfotograf med solid utdanning fra NISS/Westerdals ACT og har erfaring fra en rekke filmproduksjoner.

Fotograf Tor Orset

Tor er freelance film- og dronefotograf.  I tillegg til å være en habil fotograf,  er han også autorisert for dronefilming, og kan bidra ved både event- og oppdragsfilm.